Trouw reportage

Als fotograaf zoek ik altijd naar de persoonlijkheid in de mensen. Samen in een ontspannen sfeer de mooie momenten vast leggen.

Bij het fotograferen van een bruidsreportage is het uitganspunt spontaan en authentiek. Gevoel voor detail en sfeer staan centraal in de reportage. Er wordt een fotoverslag gemaakt van de dag, zonder dat ik daarbij hinderlijk aanwezig ben. Bij de fotosessie met het bruidspaar geef ik kleine aanwijzingen voor sfeervolle foto's die tijdloos zijn.

In een kennismakingsgesprek probeer ik een zo’n goed mogelijk beeld te maken van jullie wensen. Daaruit volgt een vrijblijvende offerte.

Na de trouwreportage worden de foto’s uitgezocht en kiezen jullie zelf welke foto’s verwerkt worden in een album of op dvd komen. Hiermee kunnen jullie zelf bepalen hoe het eindresultaat eruit komt te zien. Dus altijd een persoonlijk en 100% exclusief resultaat.

Ik sta altijd open voor de suggesties en wensen van het bruidspaar. Klantvriendelijkheid en flexibiliteit vind ik heel belangrijk.

Prijzen beginnen vanaf 275,00 euro exclusief album. Met album heb je al een reportage voor 695.00 euro.

De prijs is afhankelijk van het soort album en aantal uren en eventuele bijkomende producten zoals mini albums, bedankkaartjes, etc.